Често задавани въпроси

Моля, прочетете ЧЗВ, преди да се свържете с нас.

Всяка поръчка се изпраща с куриерска компания Еконт, с възможност за преглед. Доставката до офис на Еконт е с фиксирана цена от 5 лв. и е за сметка на получателя. Доставката до адрес няма фиксирана цена и се определя според тарифите на Еконт Експрес ООД. Доставката до адрес е за сметка на получателя, освен ако няма изрична друга договорка между www.ColorBox.bg и получателя. Поръчки на стойност над 120 лв. са с БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт. Всички поръчки до адрес, без значение от стойността на поръчката, са за сметка на получателя.
Поръчката може да бъде взета и от магазин “Орхидея” – наш партньор в гр. Благоевград, без необходимост от заплащане за доставка.

Заплащането на пратката (продуктите) се извършва само и единствено при получаването на пратката в офис на Еконт или на куриера, ако е до адрес. Възможно е да заплатите в брой или с карта. Принт Плюс ЕООД има сключен активен договор за ППП (пощенски паричен превод) с Еконт Експрес ООД. Съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г. на НАП, това освобождава търговеца от задължението да издава касови бонове. Куриерът е длъжен да Ви издаде разписка за пощенски паричен превод (ППП), която представлява документът за плащане и замества касовия бон.

При налични продукти, поръчани преди 14:00 ч., пратките се доставят на следващия работен ден.
Ако продуктът не е наличен или е изработен по поръчка на клиента, доставката се договаря допълнително.

Всички данни на потребителя се ползват само и единствено за цел на приемане и изпращане на поръчката.

При наличен поръчан продукт, поръчан преди 14:00 ч., същият се опакова прилежно и се изпраща към купувача. След като поръчката бъде изпратена, купувачът ще бъде уведомен по e-mail, ако е предоставил такъв.

Разбира се! Необходимо е само да ни предоставите данни за фактура.

Изпратете ни съобщение