Цвят Кестен. Абсолютната класика!

Дървена повдигната поставка (стойка) с купи за храна и вода от дърво за куче

Най-поръчваният цвят през изминалата година беше #орех! Тръпнем в очакване за тренда през 2022. 😎

Днес ви представяме #кестен! Уникален цвят! Наричан някъде и Индийско червено. В миналото е широко използван сред класическите мебели. Но това далеч не означава, че му е отминало времето. Точно обратното: той е абсолютна #класика!
 
Комбинира се изключително добре с всеки заобикалящ го цвят, но контрастът му със светлите е най-осезаем. Разбира се, колкото по-малко на брой са мебелите в цвят кестен, толкова по-силен акцент ще бъдат те в жилището!

Без значение от стила на обзавеждане, нашите повдигнати поставки от дърво за храна и вода се вписват страхотно. Изчистеният им скандинавски стил ги прави подходящ продукт за всеки дом. И гарантираме, че освен, че ще паснат идеално на интериора Ви и ще допринесат за по-доброто хранене на най-добрия Ви приятел, те ще привличат и погледа на всеки Ваш гост!

Повдигнатите поставки #Buffy не са просто някакви хранилки за кучета. Изработваме ги така, че да станат част от обзавеждането. Толкова красиви, че с удоволствие да ги поставите на видно място! ❤️

 
Поставката ни в цвят кестен се комбинира страхотно с мебели и подови настилки в следните цветове:
– бяло
– слонова кост
– небесно синьо
– бледо розово
– златно
– тюркоазено зелено
– светло сиво
 
Силиконовите ѝ крачета не позволяват тя да се мести лесно, което осигурява по-голяма хигиена и разливането на храна и вода се свежда до минимум.
 
Да, нашите Buffy поставки от дърво за храна и вода определено са един страхотен #musthave продукт, който си струва всяка една стотинка! Ето и самата красота: https://www.colorbox.bg/product/postavka-profili-750-kesten/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нашият сайт използва бисквитки. Ако продължите да го ползвате, ще приемем че давате своето съгласието за това! Повече информация за бисквитките ТУК . Запознайте се и с нашата Политика за поверителност на личните данни.