Цвят Кестен. Абсолютната класика!

Дървена повдигната поставка (стойка) с купи за храна и вода от дърво за куче

Най-поръчваният цвят през изминалата година беше #орех! Тръпнем в очакване за тренда през 2022. 😎

Днес ви представяме #кестен! Уникален цвят! Наричан някъде и Индийско червено. В миналото е широко използван сред класическите мебели. Но това далеч не означава, че му е отминало времето. Точно обратното: той е абсолютна #класика!
 
Комбинира се изключително добре с всеки заобикалящ го цвят, но контрастът му със светлите е най-осезаем. Разбира се, колкото по-малко на брой са мебелите в цвят кестен, толкова по-силен акцент ще бъдат те в жилището!

Без значение от стила на обзавеждане, нашите повдигнати поставки от дърво за храна и вода се вписват страхотно. Изчистеният им скандинавски стил ги прави подходящ продукт за всеки дом. И гарантираме, че освен, че ще паснат идеално на интериора Ви и ще допринесат за по-доброто хранене на най-добрия Ви приятел, те ще привличат и погледа на всеки Ваш гост!

Повдигнатите поставки #Buffy не са просто някакви хранилки за кучета. Изработваме ги така, че да станат част от обзавеждането. Толкова красиви, че с удоволствие да ги поставите на видно място! ❤️

 
Поставката ни в цвят кестен се комбинира страхотно с мебели и подови настилки в следните цветове:
– бяло
– слонова кост
– небесно синьо
– бледо розово
– златно
– тюркоазено зелено
– светло сиво
 
Силиконовите ѝ крачета не позволяват тя да се мести лесно, което осигурява по-голяма хигиена и разливането на храна и вода се свежда до минимум.
 
Да, нашите Buffy поставки от дърво за храна и вода определено са един страхотен #musthave продукт, който си струва всяка една стотинка! Ето и самата красота: https://www.colorbox.bg/product/postavka-profili-750-kesten/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият сайт използва бисквитки. Ако продължите да го ползвате, ще приемем че давате своето съгласието за това! Повече информация за бисквитките ТУК . Запознайте се и с нашата Политика за поверителност на личните данни.