Съвършенство и хармония. В БЯЛО!

Хармония в бяло!

Цветовете около нас непрекъснато ни въздействат със своята символика. Всеки от тях дава различно отражение върху хората със своята енергия. Според Йохан Волфганг фон Гьоте, тъмните цветове успокояват, а светлите – възбуждат.

Днес ще ви разкажем за БЯЛОТО!

Белият цвят се характеризира като цветът на съвършенството, изяществото, хармонията и завършеността. Това е цветът, най-близо до самата светлина. Той е единственият, който символизира божествения свят. В християнството, белият цвят е символ на вярата, чистотата и истината.

Бялото е цветът на равенството, символ на социалното съгласие и мира. Символ на мъдростта, знанието и безкрайността. ❤️

В българския фолклор именно той олицетворява красотата и невинността. Спомнете си за лицето на най-красивата мома във всяко едно произведение, например.

Ето защо, решихме, че няма как да подминем и ние този свят цвят. И наистина – всеки продукт, който оцветяваме в бяло става превъзходен! Абсолютно подходящ за всеки един интериор. Тъй като работим с дърво, не натрапваме цвета. Нанасяме го нежно, за да придадем силата му върху предмета, но същевременно красотата на дървото да изпъква. Получава се страхотен продукт с неповторим завършек! Ако се колебаете дали ще бъде подходящ за вашия дом – отговорът ни определено е ДА!

Ако си търсите поставка за храна за вашия домашен любимец, може да я поръчате в бяло. Можем да я изработим дари и с винтидж ефект, леко състарена, за да стане част от най-красивите мебели във вашия дом. Всички поставки за храна и вода за домашни любимци ще откриете тук: https://www.colorbox.bg/product-category/pets/feeders/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нашият сайт използва бисквитки. Ако продължите да го ползвате, ще приемем че давате своето съгласието за това! Повече информация за бисквитките ТУК . Запознайте се и с нашата Политика за поверителност на личните данни.