Съвършенство и хармония. В БЯЛО!

Хармония в бяло!

Цветовете около нас непрекъснато ни въздействат със своята символика. Всеки от тях дава различно отражение върху хората със своята енергия. Според Йохан Волфганг фон Гьоте, тъмните цветове успокояват, а светлите – възбуждат.

Днес ще ви разкажем за БЯЛОТО!

Белият цвят се характеризира като цветът на съвършенството, изяществото, хармонията и завършеността. Това е цветът, най-близо до самата светлина. Той е единственият, който символизира божествения свят. В християнството, белият цвят е символ на вярата, чистотата и истината.

Бялото е цветът на равенството, символ на социалното съгласие и мира. Символ на мъдростта, знанието и безкрайността. ❤️

В българския фолклор именно той олицетворява красотата и невинността. Спомнете си за лицето на най-красивата мома във всяко едно произведение, например.

Ето защо, решихме, че няма как да подминем и ние този свят цвят. И наистина – всеки продукт, който оцветяваме в бяло става превъзходен! Абсолютно подходящ за всеки един интериор. Тъй като работим с дърво, не натрапваме цвета. Нанасяме го нежно, за да придадем силата му върху предмета, но същевременно красотата на дървото да изпъква. Получава се страхотен продукт с неповторим завършек! Ако се колебаете дали ще бъде подходящ за вашия дом – отговорът ни определено е ДА!

Ако си търсите поставка за храна за вашия домашен любимец, може да я поръчате в бяло. Можем да я изработим дари и с винтидж ефект, леко състарена, за да стане част от най-красивите мебели във вашия дом. Всички поставки за храна и вода за домашни любимци ще откриете тук: https://www.colorbox.bg/product-category/pets/feeders/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашият сайт използва бисквитки. Ако продължите да го ползвате, ще приемем че давате своето съгласието за това! Повече информация за бисквитките ТУК . Запознайте се и с нашата Политика за поверителност на личните данни.